Beste Spinolen.

BIJ ONS KAN JE VAN ALLES OP DE KOP TIKKEN.

Want ook dit jaar hebben de gezamenlijke verenigingen, gezeteld in Cafeeke de Beek, de koppen bij elkaar gestoken. We zijn op zolder gaan kijken en hebben alles ondersteboven gezet en een hoop leuke spullen gevonden. De mannen van uw: “VERENIGINGSBAL” willen de rotzooi dan ook aanbieden op de rommelmarkt.

Op zaterdag 26 Februari zal deze GRATIS en voor IEDEREEN toegankelijke markt in Cafeeke de Beek aan de Fabrieksstraat 14 worden gehouden. Vanaf 20.33 uur kunt u hier over de koppen lopen en over elkaar tuimelen.We hanteren lage prijzen, dat kan je de kop dus niet kosten. Alles is 11 cent, wel gaarne gepast betalen.

We hebben ter omlijsting weer geweldige muziekskes op de kop weten te tikken. Net als vorig jaar zullen er over onze markt ook weer acts rondlopen waar u hoofd van op hol zal slaan. We nodigen u uit om zelf van alles en nog wat op de kop te zetten en van diegene waar we echt van ondersteboven zijn zal als winnaar weer met een mooie prijs naar huis gaan.

Aangezien de prins van Halsteren-Zuid zich ook altijd op de markt vertoond hebben we prins, Ambrosio IX met zijn boerenploeg en hofkapel gevraagd onze markt te bezoeken om alles op zijn kop te gaan zetten. Hij zal door onze hoofd-standwerker worden verwelkomd, die weer hoofdbrekende verhalen (niet verder vertellen, maar die verhalen hebben doorgaans kop nog staart) uit zal gaan kramen.

De gezamenlijke verenigingen wensen U;

VEEL LEUT EN PLEZIER

http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-MII6JUHV-1.jpg